Service

Bij ons verdient elke klant de beste Service, mét grote S.
Wij laten U niet in de steek en staan op 3 vlakken graag voor U klaar:

1. Onderhoud
2. Depannage bij storingen
3. Transport

Regelmatig en preventief onderhoud is één van de basisregels om Uw stroomaggregaat in top-conditie te houden. 
Om hieraan te voldoen hebben wij een team van ervaren en enthousiaste techniekers die 24/24 en 7/7 tot Uw dienst staan! Zij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en servicewagens voor een service om U tegen te zeggen, dag en nacht, ook op zon- en feestdagen.

Wij kunnen U ook vaste onderhoudscontracten aanbieden. Wanneer er zich toch problemen zouden voordoen kan U altijd op ons rekenen. Voor een telefonische ondersteuning of pechverhelping ter plaatse staan wij voor U klaar. 

Om onze stroomaggregaten en toebehoren op locatie te krijgen beschikt N.E.N.S. Power NV over een eigen, flexibele en moderne transportdienst met vakbekwaam personeel. Eveneens 24/24 en 7/7 tot Uw dienst. Zij brengen niet enkel de machine ter plaatse, maar verzorgen ook de aansluiting ervan indien nodig. Geen klus is ons te ver en ook moeilijk te bereiken plaatsen vormen voor onze jeeps met aanhangwagens en vrachtwagens met laadkraan geen probleem. Wij voorzien een snelle levering doorheen gans België.

Met onze vestiging in Melsele, een deelgemeente van Beveren-Waas, liggen we in de schaduw van de E34 en E17. Twee rechtstreekse verbindingen op het snelwegennet in België.RSS feed N.E.N.S. Power NV - Schaarbeekstraat 23b, 9120 Melsele, België - Tel: +32 3 775 36 51 - Fax: +32 3 775 37 42 - BTW: BE0420 300 505 - info@nenspower.be